Verwarming

We helpen je graag verder.

Wie wil er niet een comfortabel verwarmde woning, besparen op de energiefactuur en tegelijk bijdragen aan een beter leefmilieu? Er zijn mogelijkheden te over, maar het is niet altijd eenvoudig om daaruit een goede keuze te maken. Bovendien wil je ook zekerheid dat de investering die je doet, rendabel is. Laat ons helpen bij die keuze. Wij bekijken met u de situatie en komen met een aantal passende oplossingen, die een beste keuze vergemakkelijken.

✓  Plaatsing condenserende gaswandketels
✓  Plaatsing centrale verwarming
✓  Plaatsing Airco’s
✓  Plaatsing warmtepompen
✓  Vloerverwarming
✓  Plaatsing alle types radiatoren
✓   Keuren en verwarmingsaudits 

Onderhoud & service

Met onze jarenlange ervaring kunt u bij Vandenbussche-Lampo terecht voor het onderhoud van uw gasketel. Vandenbussche-Lampo werkt al heel lang samen met fabrikant Vaillant. Natuurlijk kunt ook bij ons terecht voor het ketelonderhoud van andere merken. Wij zijn erkend Cerga-installateur en in het bezit van alle G-nummers voor gas. Is er onverhoopt iets stuk aan uw verwarming? Dan zetten wij alles op alles voor een vlotte depannage van uw chauffage. Wij hebben een grote voorraad van de meest gangbare stukken en kunnen daardoor meestal een snelle depannage van de chauffage of ketel garanderen!

Verwarmingsaudit

Wist u dat een verwarmingsaudit is om de 5 jaar verplicht. Bij een verwarmingsaudit wordt op basis van de verbranding, het type ketel en de energiefactuur berekend of uw installatie nog zuinig is. Het rendement van uw ketel wordt in kaart gebracht. We bekijken niet alleen het gewone rendement, maar ook het productierendement van uw type ketel. Dit geeft een juister beeld van de zuinigheid van uw installatie. Op basis van deze audit adviseren wij u wat het meest energiezuinig en rendabel is. Meer rendement met minder kosten! Van het periodiek onderhoud van uw gasketel tot een snelle depannage wanneer uw chauffage of ketel stuk is … we staan voor u klaar! Wij zijn gevestigd in Sint-Andries maar ook voor depannages Regio brugge en de kust, Blankenberge, Zeebrugge, De Haan, Wenduine.

Merken onderhoud / depannages

Plaatsing nieuwe condensatieketel(s) / verwarmingsketels

Waarom kiezen voor Vandenbussche-Lampo BV?