Onze firma

BVBA Vandenbussche-Lampo in Sint-Andries is al vier generaties lang een familiebedrijf van loodgieters. Dat is het grote verschil met andere bedrijven: onze enorme ervaring! Daarnaast hebben we natuurlijk personeel dat zich voor de volle honderd procent inzet en een enorm machinepark met alle nieuwste gereedschappen.

  Komt afspraken na

  Jarenlange ervaring familiebedrijf 4de generatie / 5de opkomst

  Investeert in mens en materiaal (state-of-the-art gereedschappen)

  Gratis opmaak offerte (3 maand geldig)

  Gemotiveerd personeel

Vandenbussche-Lampoo Brugge

Ons team

Foto van Paul Vandenbussche

Paul Vandenbussche

Zaakvoerder

Paul is meer dan 40 jaar actief binnen de sector. Hij kent alle kneepjes van het vak. Paul heeft de leiding over de BVBA en maakt de offertes voor de dakwerken. Naast de offertes is hij ook verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en opvolging van de bestellingen.

Foto van Solange Lampo

Solange Lampo

Planning

Solange is verantwoordelijk voor de dagelijkse planning binnen Vandenbussche-Lampo. Ook administratie, boekhouding en personeelszaken behoren tot haar dagelijkse activiteiten.

Foto van Kevin Catteeuw

Kevin Catteeuw

Offertes

Maakt de berekeningen en opmaak van offertes voor chauffage en sanitair. opvolging van de werken binnen de departement sanitair & verwarming. Bestellingen plaatsen.

Foto van Michiel Vandenbussche

Michiel Vandenbussche

Klantendienst

Is de jongste zoon van Paul & Solange en werkt sinds een jaar mee in de BVBA. Hij is verantwoordelijk voor de boekhouding & facturatie. Het ontvangen & antwoorden of vragen van klanten behoort ook tot zijn takenpakket. In opleiding momenteel voor een all-round functie binnen de BVBA.

Job aanbiedingen

Technieker / Monteur

Lieven Bauwenstraat 8
info@vandenbussche-lampo.be
050 33 61 08

Job omschrijving

Zelfstandig kunnen werken, ervaring vereist, goede verloning + vast contract

Wat zoeken wij

  • 2x sanitair installateurs
  • 2x monteur centrale verwarming