De voordelen van een inloopdouche

De inloopdouche nader bekeken

Een inloopdouche is een waterbestendig douchegedeelte waar je eenvoudig kan inlopen. De inloopdouche wint de laatste jaren meer en meer aan populariteit

EEN RUIMTELIJK GEVOEL

Aangezien je  geen rekening moet houden met douchedeuren, douchebak of bad, bespaar je belangrijke ruimte bij de inrichting van je badkamer. Bovendien is er minder visuele onderbreking

PRAKTISCH IN GEBRUIK

Een inloopdouche is veel gemakkelijker te gebruiken dan een traditionele douchecabine of bad met douche, zeker voor mensen die minder mobiel zijn. Geen deuren, geen opstapjes of geen bad om in te stappen betekent immers ook geen obstakels meer om een douche te nemen. Bovendien bieden Inloopdouches vaak ook extra ruimte om te douchen.

GEMAKKELIJK TE ONDERHOUDEN

Een inloopdouche heeft geen deurknoppen of scharnieren om schoon te maken. De glaspanelen ervan zijn gemaakt met eenvoudig te reinigen gehard glas en makkelijk te reinigen. De tegelvloer kan gewoon samen met de rest van de tegelvloer worden gedweild.

DE VOORDELEN VAN EEN INLOOPDOUCHE OP EEN RIJTJE

De kostprijs van een inloopdouche valt mee door zijn eenvoud. De styling van inloopdouches zorgt dan ook voor een trendy uitstraling aan je badkamer. Tenslotte zijn inloopdouches robuust en duurzaam voor jarenlang gebruik, aangezien ze geen scharnieren en deuren hebben.