Rookmelders verplicht vanaf 1 januari 2020

Vanaf 1 januari 2020 is het verplicht in alle huurwoningen, studentenkamers, nieuwbouwwoningen en woningen die worden gerenoveerd, op iedere verdieping minstens 1 rookmelder te hebben.

WAAR PLAATS IK BEST EEN ROOKMELDER?

Je plaatst de rookmelder best in het midden van het plafond en minimum 30 cm van de muren. De rook vult de kamer van boven naar onder, en wordt dus eerst waargenomen tegen het plafond. Een rookmelder is gevoelig aan stof. Door hem tegen het plafond te bevestigen, heeft stof er minder vat op. In ruimtes van de woning waar rook, stoom of stof aanwezig is (vb. garage, keuken, badkamer en verwarmingslokaal) is een rookmelder eerder af te raden.

ALTERNATIEVE PLAATSING

Je kan de rookmelder ook aan de muur,  15 cm van het plafond en 30 cm van de hoeken plaatsen, de rook maakt een krulbeweging en de hoeken worden in een 1e fase niet bereikt.

GENIET VAN ALLE VOORDELEN VAN DE GROHE RED

DIRECT KOKEND HEET WATER, DIRECT VEILIG
Niets is belangrijker dan de veiligheid van je gezin. Daarom hebben we het veiligste beschikbare systeem ontworpen. Onze kranen hebben een betrouwbare kinderbeveiliging en een veiligheidsfunctie die het risico op brandwonden elimineert. Ook is er geen gevaar van een spetterende kraan: de GROHE Red heeft een gepatenteerde mousseur, die ervoor zorgt dat het kokend hete water rustig stroomt zonder te spetteren. En als je je hand van de knop haalt, dan stopt het stromen van het water onmiddellijk.

Klik hier voor meer informatie

Handleiding klik hier

Lees meer “GENIET VAN ALLE VOORDELEN VAN DE GROHE RED”

info@myna.be Grohe
Dumawall platen

Voordelen Dumawall

Dumawall:

EENVOUDIGE INSTALLATIEMETHODE → Lijmen Dit kan rechtstreeks op bestaande tegels. Snel en handig, zonder droogtijd en zonder navoegen
H2O RESISTANT Uiteraard zijn onze tegels 100% watervast STRONG Een belangrijk voordeel van dit product is de duurzaamheid
EASY CONNECT dankzij tand- en groefsysteem, moeiteloos met elkaar verbinden. eender welke breedte overbruggen

Grohe Douchekranen

Vervang je douche door een GROHE douchesysteem

Wat je voorkeur, installatie-eis of budget ook is, wij hebben een douchesysteem dat bij jou past.
Een ruime keuze aan stijlvolle designs die passen bij alle soorten badkamers.
Modellen met een thermostaat of omstelling.
Rainshower® systemen bevatten hoofddouches in diverse groottes
De douche-arm kan 180 graden gedraaid worden voor extra comfort.